Ondergrondse Afvalcontainer Breda ➡️ 6 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval dus beperkt toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Met afval heel veel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainer Breda

Selecteer van het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. In de de container gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen niet binnen het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten we het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen die bij firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen mogen meestal gescheiden ingezameld geraken. Dit is beter voor het natuur en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je vuil tevens scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom zo minimaal eventueel te houden en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Door vuil heel mogelijk eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container werp je al het het niet onrecyclebare afval die je geen meer kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in de de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel doel beschreven artikelen nogmaals te benutten indien het mag.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven tarieven voor containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd rolcontainer ontleegd dient geraken. Jij vindt je alle kosten op tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Ondergrondse Afvalcontainer Breda:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Ondergrondse Afvalcontainer Breda

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen welke grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan snel aansluiting op met één van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een extra lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende rolcontainer aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je later nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainer Breda

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Ondergrondse Afvalcontainer Breda

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op het gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je je afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Los doosjes of ander document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het door de volume en ook massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor het jouw glasverval op ons. Je heeft de keuze uit selectie uit één container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak ons de bak komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het heel veel kracht om het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij het verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er op een heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je archief beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in de vorm van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het document precies erin . Als de papieren al in het bak zijn, krijgt ze nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal de tijdstip langs voor het container te legen en het documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kun je het papieren in de bak werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.