Ondergrondse Afvalcontainer Locatie Zoeken 🔥 13 OPVALLENDE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom dus klein eventueel te bewaren en je gaat zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainer Locatie Zoeken

Selecteer uit het grootste gamma containers en koop de beste beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de het afvalcontainer gooi je al het niet-recyclebare vuil die je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas passen geen in de container. Ook betreffende PMD sorteren hebben ons het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromingen die bij ondernemingen voortkomen. Dit afvalstromen kunnen dikwijls apart verzameld zijn. Dit is beter voor het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat telkens restafval voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroompje heel klein eventueel te houden en je zal zien dat het economisch voordelig is. Met afval zo veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo min toevallig restvuil over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen in de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de bedoeling omschreven artikelen weer te gebruiken als het mag.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de afmeting van de container alsook hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet worden geraken. Jij ontdekt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Afvalcontainer Locatie Zoeken:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Ondergrondse Afvalcontainer Locatie Zoeken

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen wat omvang het beste bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalstromen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere alternatieve bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je achteraf niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainer Locatie Zoeken

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het apart houden van je vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Ondergrondse Afvalcontainer Locatie Zoeken

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Zo weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel minder indien we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, hoe beter dat het is voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van verse materialen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor het je glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit een bak van tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons de bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groene en bont glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op één heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet in de de papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel vuil in het gedaante van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het document precies doorheen past. Wanneer het documenten al in het bak zijn, krijgen zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens de tijdstip langs om het container ledigen en het documenten ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun je de papieren in het bak gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.