Ondergrondse Afvalcontainer Reimerswaal ☑️ 5 SCHOKKENDE FEITEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje zo beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat dit economisch voordeelgevend is. Door vuil zo zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainer Reimerswaal

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop de beste ideale container voor je restafval. In de het container gooi je je reeds het niet niet te recyclen afval dat je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten passen geen in de de container. Tevens voor PMD verdelen beschikken ons het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen dat in bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen mogen vaak apart verzameld zijn. Het is verbeterd voor de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je afval tevens sorteert, er zal er steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Via afval zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de de rest afvalcontainer werp je al het onrecyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis in de het container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld goederen nogmaals te aanwenden indien het mag.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd container geleegd moet zijn. U vindt je elke tarieven op de.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een publieke locatie staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke substanties vrij tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Afvalcontainer Reimerswaal:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Ondergrondse Afvalcontainer Reimerswaal

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen wat omvang het goed bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer legen of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve bak aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect helder is. Hierdoor ben je naderhand niet voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainer Reimerswaal

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Ondergrondse Afvalcontainer Reimerswaal

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je container op het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te goed dat is voor de milieu en jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het beste containers voor het jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze van één container met tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent ons de bak zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het bewerken maken we verschil tussen wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies erin . Wanneer het documenten eenmaal in de bak zitten, krijgen niemand zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip langs om het container te legen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan je de papieren in de bak gooien. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.