Ondergrondse Afvalcontainers Alkmaar ☑️ 6 VERBORGEN FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te behouden en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Door afvalstoffen heel zoveel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainers Alkmaar

Kies bij de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de beste beste container voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afval die je geen extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten passen niet binnen de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen hebben we de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen dat bij bedrijven voortkomen. Die stromen kunnen meestal gescheiden opgehaald zijn. Het is verbeterd aangaande de leefomgeving en de portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval ook sorteert, er gaat steeds restvuil voortdurend voorkomen. Tracht dit stroom van afval zo beperkt toevallig te bewaren en je zult opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met vuil dus zoveel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In de de afvalcontainer werp je al het niet te recyclen vuil dat je geen extra kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en ruiten horen niet in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven artikelen opnieuw te gebruiken waar het lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor de containers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container container geledigd moet worden. U vindt je elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Afvalcontainers Alkmaar:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Ondergrondse Afvalcontainers Alkmaar

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen wat grootte het perfect bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze experts. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo kom je later nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainers Alkmaar

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden van je afval tevens goed voor het het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Ondergrondse Afvalcontainers Alkmaar

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste plek staan. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je dus vast waar je jouw afval altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je scheidt, hoe goed dat het is voor het milieu en je portemonnee. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door het ruimte en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kan daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner energie dan glazen te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor je het aantal containers makkelijk verandert.

De juiste container voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de selectie van een container met 240 liters en van 900 liters. Er is is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kiest jij op welke manier vaak wij het container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het heel veel energie om glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of contact .

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en op een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies erin . Als het documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur komt eens in de tijd langs voor het bak te legen en de documenten ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun je het papieren in het bak werpen. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.