Ondergrondse Afvalcontainers Delft ➡️ 7 ONVOORSTELBARE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje zo beperkt mogelijk te houden en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainers Delft

Kies uit het ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer voor je restvuil. In de het container gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil welke je geen verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis binnen de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Deze stromingen mogen meestal afzonderlijk opgehaald worden. Dit is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze geldelijk voordelig is. Door afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel minimaal toevallig restvuil over. In de de afvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen afval dat je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel beschreven artikelen nogmaals te benutten indien dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van container en hoevaak hoevaak de afvalcontainer ontleegd moet geraken. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van groene energie. Restafval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen uit in de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Afvalcontainers Delft:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Ondergrondse Afvalcontainers Delft

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen welke omvang het beste bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit helder is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainers Delft

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Ondergrondse Afvalcontainers Delft

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren je container bij de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het vanwege het ruimte en ook massa veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kan dus flink besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op ons. Je heeft de selectie van één bak van 240 liter en ook van 900 liter. Er al één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kiest jij op welke manier vaak wij de container komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het document exact erin . Als het papieren al binnen de bak zijn, krijgen niemand ze nog in . Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip langs om de bak ledigen en de papier plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kun jij het papieren in de bak werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.