Ondergrondse Afvalcontainers In Den Haag Worden Die Afgesloten 🔥 12 VREEMDE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te houden en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Met vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainers In Den Haag Worden Die Afgesloten

Kies bij de ruimste assortiment rolcontainers en bestel het ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afval welke je geen verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis binnen het container. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten ons de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromingen dat binnen bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls apart ingezameld geraken. Dat is goed voor de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er altijd restafval aanwezig zijn. Tracht dit afvalstroom dus beperkt toevallig te houden en je zult merken dat deze financieel voordelig is. Met vuil zo veel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over. In de de afvalcontainer werp je al het het onrecyclebare vuil welke je geen verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen in de het container.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel beschreven producten opnieuw te gebruiken indien dat het mag.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte grootte van de rolcontainer en hoe vaak de container geleegd moet worden geraken. U vindt elke kosten op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het milieu komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Afvalcontainers In Den Haag Worden Die Afgesloten:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Ondergrondse Afvalcontainers In Den Haag Worden Die Afgesloten

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval beheer

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen wat grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan even contact op met een van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainers In Den Haag Worden Die Afgesloten

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien is het scheiden van uw afval ook goed voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Ondergrondse Afvalcontainers In Den Haag Worden Die Afgesloten

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je container bij de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te worden. Zo ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en massa veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kan dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Koop de beste containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit één bak met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies jij hoe vaak ons het container komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het papier exact erin past. Wanneer de papieren al binnen de container zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eens tijdstip langs om het container te legen en de documenten ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun je het papieren in de bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.