Ondergrondse Afvalcontainers Legen ➡️ 8 VREEMDE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Met afval heel zoveel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainers Legen

Selecteer van het ruimste gamma afvalcontainers en koop het meest geschikte container voor je je restafval. Binnen de rest container werp je al het het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis in de afvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren beschikken ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande alle afvalstromingen die bij bedrijven ontstaan. Die stromingen zouden meestal afzonderlijk ingezameld worden. Dit is verbeterd aangaande het milieu natuur en het geldbeugel.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Poog deze stroom van afval dus beperkt mogelijk te houden en je gaat merken dat deze economisch voordelig is. Met vuil zo mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over. In de rest container werp je al het de onrecyclebare vuil dat je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en ruiten horen geen binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het bedoeling vermeld goederen opnieuw te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten van containers afhankelijk hangt af van de het afvalstroom, de grootte grootte van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container afvalcontainer geledigd dient geraken. Jij ontdekt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Ondergrondse Afvalcontainers Legen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Ondergrondse Afvalcontainers Legen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te schatten wat maat het perfect bij je aansluit? Haal dan snel contact op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij juist wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Zo kom je achteraf geen voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainers Legen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Ondergrondse Afvalcontainers Legen

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te zijn. Zo weet je dus zeker dat je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege het ruimte en massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken van verse materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop het beste bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit één container van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak ons het bak komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel energie om het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Bij de verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het document precies erin . Wanneer de documenten al in het bak zitten, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijd langs om het container te ledigen en het documenten ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kun jij de papieren in het container gooien. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.