Ondergrondse Afvalcontainers Nijmegen ᐅ 10 VERBIJSTERENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje dus beperkt eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo mogelijk eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainers Nijmegen

Kies uit bij de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet in de de afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen welke binnen bedrijven voortkomen. Deze stromen zouden meestal afzonderlijk verzameld worden. Dit is goed betreffende het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er telkens restafval blijven voorkomen. Tracht dit stroom van afval dus beperkt mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Door afval zo mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal toevallig restafval over. In het afvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling omschreven goederen weer te benutten indien het mag.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de afmeting van container en hoevaak de container geleegd dient zijn. Jij vindt ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los tijdens de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Ondergrondse Afvalcontainers Nijmegen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Ondergrondse Afvalcontainers Nijmegen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen wat grootte het beste bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalstromen weten wij exact wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je later niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainers Nijmegen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Ondergrondse Afvalcontainers Nijmegen

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je container bij de gewenste locatie staan. U beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder kracht dan glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Komt er op je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit een bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak ons de bak komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er bij een veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waar het papier exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand zij nog bij handen. Onze bestuurder komt eens tijd langs om het bak te ledigen en het documenten ter plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun je de documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het transport is, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.