Ondergrondse Afvalcontainers Vconsyst Afmetingen 🔴 8 VERBORGEN WEETJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval zo beperkt toevallig te behouden en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Door vuil zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainers Vconsyst Afmetingen

Kies van de grootste assortiment rolcontainers en bestel de ideale afvalcontainer voor je restvuil. In de container gooi je je al het het niet-recyclebare afval dat je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas passen niet thuis in de het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden hebben we het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat bij ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen zouden meestal afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is verbeterd aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval tevens sorteert, er gaat steeds restvuil blijven voorkomen. Tracht dit afvalstroompje zo beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat dit economisch voordelig is. Door vuil zo mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal mogelijk restvuil over. In het afvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare vuil die je geen meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in het container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel vermeld artikelen nogmaals te aanwenden waar dat het kan.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de containers zijn afhankelijk van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van de afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd container geledigd moet worden geraken. Je vindt je elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los tijdens de verbranding die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Ondergrondse Afvalcontainers Vconsyst Afmetingen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Ondergrondse Afvalcontainers Vconsyst Afmetingen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te schatten welke grootte het perfect bij je past? Neem dan even contact op met één van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde andere container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier raak je later geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainers Vconsyst Afmetingen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Ondergrondse Afvalcontainers Vconsyst Afmetingen

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het container geledigd moet te zijn. Zo ken je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden neemt het door het volume en gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van verse materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor het je glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze uit één container met 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier frequent ons het bak komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er bij een veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je archief niet wil in de papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het document exact doorheen . Wanneer het papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand zij nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijdstip langs voor de bak ledigen en de papier plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de container via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kun je de papieren in het bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.