Ondergrondse Containers Almere 🔴 10 ONTHULLENDE ZAKEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je gaat merken dat deze economisch voordelig is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Containers Almere

Selecteer bij het grootste grootste gamma rolcontainers en bestel de ideale rolcontainer voor je restvuil. In de de rest afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil dat je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten horen geen in de de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren hebben ons het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen die in firma’s ontstaan. Dit stromingen mogen vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Het is beter voor de natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens sorteert, er gaat telkens restvuil voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroom dus minimaal eventueel te bewaren en je gaat merken dat deze geldelijk voordelig is. Met vuil heel veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over. In het afvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare vuil dat je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen binnen de container.

Is het verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel beschreven producten weer te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de het afvalstroompje, de grootte omvang van de container en hoevaak de rolcontainer geleegd dient worden. Jij vindt je elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je direct gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen uit in de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Ondergrondse Containers Almere:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Ondergrondse Containers Almere

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te ramen wat maat het goed bij je past? Pak dan snel aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer lediging of regulier een grootte groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Zo kom je naderhand geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Ondergrondse Containers Almere

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers assortiment van containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Ondergrondse Containers Almere

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je container op de verlangde locatie staan. U beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je je afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel minder indien wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en ook massa veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glazen te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak ons de container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groene en bont glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het document exact erin . Als de documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in de tijd langs voor het bak legen en het documenten plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de container via het truck zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.