Ondergrondse Glascontainer 🔥 6 VERRASSENDE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje heel minimaal mogelijk te behouden en je zal opmerken dat het financieel gunstig is. Via vuil heel veel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Glascontainer

Kies uit bij de grootste gamma afvalcontainers en bestel de het beste afvalcontainer voor je je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afval die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten horen geen in de de afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten wij het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen die bij firma’s ontstaan. Dit stromingen zouden meestal gescheiden verzameld zijn. Dit is verbeterd aangaande het natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat telkens restafval blijven voorkomen. Tracht dit afvalstroompje zo klein eventueel te houden en je zal merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel zoveel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over. In de het afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet binnen de rest container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling omschreven producten opnieuw te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een container een rolcontainer voor?

De tarieven kosten van containers zijn hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte omvang van container en hoevaak hoe vaak de de container container ontleegd dient worden. Je ontdekt elke tarieven op de de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen uit in de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Glascontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Ondergrondse Glascontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen die maat het goed bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Ondergrondse Glascontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Ondergrondse Glascontainer

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container bij de verlangde locatie staan. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je je afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het door het volume en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar bij je bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze van een bak met tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons het container komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij de bewerken maken wij verschil onder wit, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er op een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal binnen de bak zijn, krijgen niemand ze nog in . Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijd bij voor de container ledigen en de documenten plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun jij de documenten in het bak werpen. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.