Ondergrondse Glascontainers ➡️ 7 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje zo beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat het geldelijk gunstig is. Met afval zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Glascontainers

Kies bij de grootste gamma containers en koop de ideale afvalcontainer voor je je restvuil. In de de container werp je al het de niet te recyclen vuil welke je niet verder kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas horen niet thuis in het container. Ook betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromingen die in ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen zouden meestal apart opgehaald geraken. Dit is verbeterd voor het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens sorteert, er zal er telkens restvuil blijven zijn. Probeer dit afvalstroom zo minimaal toevallig te houden en je gaat opmerken dat deze financieel voordelig is. Met afval dus veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de container gooi je al het de niet te recyclen vuil dat je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet thuis in het afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel vermeld artikelen opnieuw te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de het afvalstroom, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de rolcontainer ontleegd moet geraken. Je vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de vat op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen uit gedurende de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Glascontainers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Ondergrondse Glascontainers

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen welke omvang het goed bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je naderhand niet voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Ondergrondse Glascontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Ondergrondse Glascontainers

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door de volume en ook gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glas vrij, zoals in de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor jij de aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze van een container van tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het bak komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter één prima basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij het verwerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn op een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document precies erin past. Als het papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eens in tijdstip bij om het container te ledigen en de documenten plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de container via het truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kun je de papieren in het bak gooien. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.