Oost Nederland Containerverhuur Afval Koeriers 🔴 9 BEWEZEN ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je gaat zien dat deze economisch voordelig is. Met afvalstoffen heel mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oost Nederland Containerverhuur Afval Koeriers

Kies uit uit het grootste grootste gamma containers en bestel het ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. In de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het onrecyclebare afval welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis in de de container. Tevens omtrent PMD verdelen hebben wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen dat in ondernemingen voortkomen. Deze stromingen mogen vaak apart verzameld zijn. Dat is goed aangaande het milieu natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er steeds restvuil voortdurend voorkomen. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afval zo veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. In het container werp je al de niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet in de container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de doel omschreven producten nogmaals te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven van rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom, de grootte omvang van rolcontainer alsook hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet zijn. Je vindt je alle kosten op de de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de talloze typen afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je direct in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Oost Nederland Containerverhuur Afval Koeriers:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Oost Nederland Containerverhuur Afval Koeriers

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten welke omvang het perfect bij je past? Neem dan even contact op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit helder is. Zo ben je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Oost Nederland Containerverhuur Afval Koeriers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van je vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Oost Nederland Containerverhuur Afval Koeriers

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Zo ken je daarom vast dat je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de volume en ook massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk om te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie van een bak van 240 liters en met 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies jij op welke manier frequent ons het bak komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht om glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken maken we verschil onder wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er op een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact doorheen past. Als de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand ze meer in handen. Onze bestuurder komt eens in tijd bij voor het container te legen en het documenten ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het bak door de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je de papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op transport is, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.