Opbrengst Restafval 🔥 9 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval zo minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Opbrengst Restafval

Selecteer van de ruimste gamma rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest afvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en glas horen niet binnen de rest container. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben wij het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen welke in ondernemingen vrijkomen. Die stromingen kunnen meestal gescheiden opgehaald geraken. Dit is beter voor de leefomgeving en het portemonnee.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven zijn. Poog deze stroom van afval dus klein toevallig te houden en je zal opmerken dat het financieel gunstig is. Met vuil dus zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo min mogelijk restafval over. In de rest restafvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen die je niet extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet binnen de container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven artikelen opnieuw te benutten waar dat kan.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient geraken. Je ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene energie. Restafval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen los tijdens de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Opbrengst Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Opbrengst Restafval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen die maat het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een formaat ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier kom je naderhand geen voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Opbrengst Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Opbrengst Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder minder indien we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los karton of ander papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat het is voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het door de volume en gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor je het nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de selectie van een container van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent ons de container zullen komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Bij het verwerken doen we verschil tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de de vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waar het document exact erin past. Als het documenten al in het container zitten, krijgen niemand ze nog in . Onze chauffeur komt eens de zoveel tijdstip langs om de container legen en het documenten ter plekke vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan jij het documenten in het container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.