Openbare Pmd Containers Tilburg ➡️ 15 SCHOKKENDE TIPS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat dit economisch gunstig is. Door afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Openbare Pmd Containers Tilburg

Selecteer van het grootste grootste assortiment rolcontainers en koop de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. In de restafvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet in de de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken we het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Deze stromen mogen vaak apart verzameld zijn. Dit is verbeterd voor het milieu natuur en de portemonnee.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoezo goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil blijven voorkomen. Poog deze afvalstroompje heel klein eventueel te behouden en je zult opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Door afval zo veel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel min toevallig overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer werp je al het niet te recyclen vuil welke je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de het container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel beschreven producten opnieuw te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven prijzen van rolcontainers afhankelijk hangt af van de de afvalstroompje, de omvang van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden worden. Je vindt je alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar minstens een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbranden die in meer of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Openbare Pmd Containers Tilburg:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Openbare Pmd Containers Tilburg

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te ramen welke maat het goed bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo kom je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Openbare Pmd Containers Tilburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Openbare Pmd Containers Tilburg

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw container bij het verlangde locatie staan. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd moet te zijn. Zo ken je dus zeker dat je je afval altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder als we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de ruimte en massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze van een bak van 240 liters en van 900 liter. Er is is al een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent wij het container komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij het verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het document exact doorheen . Als de papieren eenmaal in het container zitten, krijgen ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijdstip bij voor de bak te ledigen en het documenten plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin het bak door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in het deksel kan je het documenten in de container gooien. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.