Openbare Restafval Beverwijk 🔴 3 SNELLE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat dit economisch voordelig is. Met vuil zo veel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Openbare Restafval Beverwijk

Kies uit bij de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de het meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. In het afvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afval welke je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken we de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromen dat in firma’s voortkomen. Die afvalstromen mogen dikwijls apart ingezameld worden. Dat is goed voor het milieu en de portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je zal zien dat deze economisch voordelig is. Door vuil dus zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig restvuil over. In de container werp je reeds de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen binnen het container.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het streefdoel omschreven artikelen weer te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van de afvalcontainer en hoe vaak de container geleegd moet worden. U vindt je elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van groene kracht. Restafval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Openbare Restafval Beverwijk:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Openbare Restafval Beverwijk

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en restafval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen wat grootte het beste bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo kom je later geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Openbare Restafval Beverwijk

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Openbare Restafval Beverwijk

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je container op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, des te beter dat het zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op ons. Je heeft de keuze van een container van tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de de afval kiest jij hoe vaak ons de container komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij de bewerken doen we verschil onder wit, bruine, groen en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier exact erin . Als de papieren eenmaal in de container zitten, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijdstip bij om de container ledigen en de papier ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het container door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan jij het papieren in het container gooien. Je heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.