Ophaal Datum Papier Container Rijpelberg ✔️ 7 VREEMDE TIPS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit afvalstroom zo minimaal mogelijk te behouden en je zult merken dat dit geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ophaal Datum Papier Container Rijpelberg

Kies van het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de ideale container voor je je restafval. Binnen het container gooi je al het de niet-recyclebare afval dat je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten passen geen binnen het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken wij de geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromen dat bij ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen mogen meestal apart ingezameld geraken. Het is goed betreffende het milieu en de portemonnee.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval eveneens verdeelt, er gaat steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel minimaal mogelijk te behouden en je zult opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Via vuil zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo min toevallig overblijvend afval over. In de afvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare vuil dat je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling omschreven goederen opnieuw te benutten als dat het kan.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet geraken. Je vindt elke tarieven op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit in de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het milieu komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Ophaal Datum Papier Container Rijpelberg:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Ophaal Datum Papier Container Rijpelberg

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te ramen welke omvang het goed bij je aansluit? Haal dan snel contact op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalstromen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer lediging of standaard een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons exact waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Ophaal Datum Papier Container Rijpelberg

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Ophaal Datum Papier Container Rijpelberg

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je container bij het verlangde plek staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd dient te zijn. Zo ken je dus vast waar je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder als we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat het is voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kan dus flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie dan glazen te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van één container van 240 liter en van negenhonderd liter. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de afval kies je op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas te maken van verse materialen. Glasverval is echter echter één prima basis. Er zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de het papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het papier exact erin . Als de papieren eenmaal in de container zitten, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijdstip bij voor de container legen en het documenten ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kan je het papieren in het bak werpen. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.