Ophaaldag Restafval Arnhem 🔴 5 VREEMDE FEITJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje dus klein mogelijk te houden en je gaat merken dat het economisch voordeelgevend is. Met afval heel mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ophaaldag Restafval Arnhem

Selecteer uit de grootste gamma rolcontainers en koop het meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare vuil die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet in de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die in bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald worden. Het is goed betreffende het milieu milieu en de geldtas.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal steeds restafval voortdurend voorkomen. Tracht het afvalstroom zo beperkt mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze economisch voordelig is. Met afval heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. In de afvalcontainer gooi je al de niet te recyclen vuil dat je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de de container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een container een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van rolcontainer en hoevaak de rolcontainer geledigd moet worden worden. Je vindt je alle tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Ophaaldag Restafval Arnhem:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Ophaaldag Restafval Arnhem

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te ramen die omvang het perfect bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve container neerlegt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo kom je naderhand geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Ophaaldag Restafval Arnhem

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens beter voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Ophaaldag Restafval Arnhem

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur je container bij het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak de container geledigd dient te worden. Zo ken je daarom zeker waar je je vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en ook massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit één bak met 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is is al één glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de afval kies je hoe vaak wij het container zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet in de het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het papier precies doorheen . Wanneer het papieren eenmaal in het bak zitten, krijgt zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijdstip langs voor het container te legen en het documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin de container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kun jij het documenten in het bak gooien. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.