Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017 🔥 14 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje heel klein eventueel te behouden en je zal zien dat het economisch gunstig is. Met afval dus mogelijk eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017

Kies van het grootste gamma afvalcontainers en koop het ideale rolcontainer voor je je restafval. In de container werp je al het het niet te recyclen vuil die je geen meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet in de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen hebben we de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen die binnen ondernemingen ontstaan. Dit stromingen zouden dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Dat is verbeterd aangaande de natuur en het geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil eveneens scheidt, er gaat altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Probeer deze stroom van afval dus beperkt eventueel te houden en je gaat zien dat het geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld goederen nogmaals te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een rolcontainer voor?

De tarieven kosten van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de stroom van afval, de grootte grootte van container alsook hoe vaak de container geledigd container geleegd moet zijn. Jij vindt ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige materialen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te bepalen welke omvang het goed bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere andere container betaalt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf geen voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van je afval tevens goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op het verlangde plek staan. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je je vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je scheidt, des te goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en ook gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasafval op ons. Je heeft de selectie uit één bak met 240 liter en ook met 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak wij het container komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuw glas. Bij het bewerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en bont glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op een veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier precies erin past. Als het papieren eenmaal in de container zijn, krijgen niemand zij meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijd bij om de bak ledigen en de papier plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kun jij het documenten in de bak gooien. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op transport gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.