Ophaaldagen Restafval Oldebroek 🔥 3 VERBAZENDE WEETJES

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje heel beperkt mogelijk te behouden en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen heel veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ophaaldagen Restafval Oldebroek

Kies uit bij het grootste ruimste assortiment containers en bestel het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. In de de afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen vuil welke je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen binnen het container. Ook betreffende PMD sorteren bezitten wij de correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen welke in ondernemingen vrijkomen. Die stromen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Het is goed voor het milieu leefomgeving en het portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te houden en je zal zien dat het geldelijk gunstig is. Door afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in de de afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven goederen weer te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van het afvalstroompje, de afmeting van de container en hoe vaak de container afvalcontainer geledigd dient zijn. U vindt ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen los tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Ophaaldagen Restafval Oldebroek:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Ophaaldagen Restafval Oldebroek

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te bepalen die omvang het goed bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere container neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Ophaaldagen Restafval Oldebroek

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Ophaaldagen Restafval Oldebroek

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder indien we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn voor het milieu en je geldbeurs. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Bestel de beste containers voor jouw glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van één container met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kies jij hoe frequent ons het bak zullen komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zit meestal circa 50% oud glas in nieuw glazen. Bij het verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groen en bont glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op één veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van archief. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer de papieren eenmaal in het container zijn, krijgt zij nog in . Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijd bij voor het bak te legen en de documenten ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je het documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op transport is, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.