Ophalen Restafval Maastricht 🔴 4 VERBAZENDE HACKS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te houden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Door afval heel veel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ophalen Restafval Maastricht

Selecteer van het ruimste gamma afvalcontainers en koop de meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen afval welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen in de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren bezitten we de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die in firma’s vrijkomen. Die afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is beter voor het milieu leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er telkens restvuil voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Met afval zo mogelijk mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen geen binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel beschreven goederen nogmaals te gebruiken waar dat kan.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van het afvalstroom, de grootte afmeting van container en hoe vaak de de container geledigd rolcontainer ontleegd moet geraken. Je vindt je elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van groene stroom. Restafval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij in de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Ophalen Restafval Maastricht:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Ophalen Restafval Maastricht

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te ramen die omvang het beste bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een extra lediging of regulier een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere bak aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Zo ben je later niet voor nare onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Ophalen Restafval Maastricht

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel uitgebreid assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval ook goed voor het het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Ophalen Restafval Maastricht

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste plek staan. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent de container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het door het ruimte en gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er op je bedrijf veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met flexibele contracten waardoor je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze uit één container van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak wij het container komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet in de de papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier exact erin . Wanneer de papieren al binnen de bak zijn, krijgen niemand zij meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip langs om het container te legen en het documenten ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container via het truck zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kun je het documenten in de container werpen. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.