Ophalen Restafval Vught 🔥 5 MAKKELIJKE WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom heel minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat dit economisch voordelig is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ophalen Restafval Vught

Selecteer uit de meest uitgebreide aanbod containers en koop de meest geschikte container voor je je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen vuil die je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, swill, en ruiten thuishoren geen in de het container. Eveneens voor PMD verdelen bezitten we de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Dit stromingen kunnen vaak gescheiden verzameld geraken. Het is goed aangaande de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens scheidt, er zal er altijd restafval aanwezig voorkomen. Probeer dit stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Via afval dus veel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel zo weinig mogelijk restvuil over. In de de afvalcontainer gooi je reeds de onrecyclebare vuil dat je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas passen geen in de het restafvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven producten opnieuw te gebruiken indien het kan.

Wat kost een container een container voor bedrijfsafval?

De kosten van rolcontainers zijn hangt af van de de stroom van afval, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de container container geleegd dient worden. Jij ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Ophalen Restafval Vught:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Ophalen Restafval Vught

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten wat maat het beste bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een extra legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit helder is. Zo kom je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Ophalen Restafval Vught

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een heel gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Ophalen Restafval Vught

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je je vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het is voor het milieu en je portemonnee. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door het ruimte en ook gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kan dus flink besparen op je afvalkosten. Het is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je de aantal containers makkelijk verandert.

De juiste container voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van één bak met 240 liters en met negenhonderd liter. Er reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de afval kiest je op welke manier vaak wij het container komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op één veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het document precies erin past. Als het papieren al in het container zitten, krijgt niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal de tijd langs voor het container te legen en de papier plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container door het truck zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun jij de documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.