Ophaling Bedrijfsafval ➡️ 6 SCHOKKENDE HACKS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval dus beperkt eventueel te houden en je zal zien dat dit economisch gunstig is. Via afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ophaling Bedrijfsafval

Kies uit bij de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop de beste beste rolcontainer voor je je restafval. In de de rest container gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil dat je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen niet in het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben ons de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen welke bij firma’s voortkomen. Dit stromen mogen meestal gescheiden verzameld zijn. Dat is verbeterd aangaande het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens scheidt, er zal telkens restvuil blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Door afval zo veel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel min toevallig restafval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afvalstoffen die je geen verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen binnen de afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven producten nogmaals te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroompje, de grootte omvang van container en hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet worden zijn. U vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen vrij gedurende de verbranding die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Ophaling Bedrijfsafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Ophaling Bedrijfsafval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten welke maat het perfect bij je past? Neem dan even contact op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je later nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Ophaling Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Ophaling Bedrijfsafval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je container op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien we afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan dus flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel het beste containers voor het je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie van één bak met 240 liter en van 900 liters. Er reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de glasafval kiest je op welke manier frequent wij het container zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter één prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij de bewerken maken wij verschil onder blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn op één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waar het document exact doorheen . Wanneer de documenten al binnen het bak zijn, krijgen zij meer in . Onze chauffeur komt eens in tijdstip bij om de bak te legen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.