Opslagcontainer Verhuur 🔴 4 SCHOKKENDE TIPS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom dus klein mogelijk te behouden en je gaat zien dat dit financieel gunstig is. Via vuil heel veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Opslagcontainer Verhuur

Kies uit uit het ruimste gamma containers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de rest afvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare vuil dat je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas passen niet in de de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten wij de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen welke binnen ondernemingen ontstaan. Deze stromingen kunnen meestal afzonderlijk verzameld worden. Dit is beter voor het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook sorteert, er gaat telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht dit stroom van afval dus beperkt mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze economisch gunstig is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. In het restafvalcontainer werp je al het niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel vermeld producten opnieuw te benutten als dat het kan.

Wat kost een container een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor afvalcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet geraken. U ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen vrij tijdens de verbranden die in meer of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Opslagcontainer Verhuur:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Opslagcontainer Verhuur

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te bepalen die omvang het perfect bij je past? Neem dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Hierdoor kom je naderhand niet voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Opslagcontainer Verhuur

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg divers assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden uit je afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Opslagcontainer Verhuur

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op het gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je daarom vast dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel als wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potten en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel besparen op je afvalkosten. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een container met 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het veel kracht om glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er bij één veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet in de de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier exact erin past. Wanneer de papieren al binnen de bak zijn, krijgt zij nog in . Onze bestuurder komt eenmaal de tijd langs om het container te legen en het documenten ter plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij het bak via de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kan je het papieren in het container werpen. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.