Opstelplaats Afvalcontainer 🔴 8 SNELLE FEITJES

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval zo klein toevallig te houden en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Via vuil zo mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Opstelplaats Afvalcontainer

Kies van de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de afvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten we het juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromingen kunnen meestal gescheiden opgehaald geraken. Het is goed aangaande het milieu en de geldbeugel.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er altijd restafval voortdurend zijn. Tracht deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Via vuil dus zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk restafval over. Binnen de container werp je al het niet niet te recyclen afval welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling vermeld artikelen nogmaals te benutten indien het kan.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van containers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroompje, de grootte grootte van rolcontainer en hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden zijn. Je ontdekt alle tarieven op de de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene energie. Algemeen afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het natuur belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Opstelplaats Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Opstelplaats Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten die omvang het perfect bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met een van onze experts. Door onze jarenlange ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Opstelplaats Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten staan, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je afval ook beter voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Opstelplaats Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. Je beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel als wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege het ruimte en gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te recyclen. Ook kost het veel minder kracht dan glaswerk te produceren van verse materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je de aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak van 240 liter en van negenhonderd liter. Er reeds één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent wij het bak zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Bij de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact erin . Als de papieren al binnen de container zitten, krijgen niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eens in de tijd bij voor het container te legen en de documenten ter plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun je de papieren in de bak gooien. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.