Oud Papier Container Den Helder ☑️ 10 SNELLE TRUCS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom zo beperkt eventueel te behouden en je zal zien dat dit financieel voordeelgevend is. Via afval zo mogelijk toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Den Helder

Kies uit van de meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de het ideale container geschikt voor je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen vuil dat je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet in de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen dat binnen firma’s ontstaan. Dit afvalstromen mogen meestal apart opgehaald zijn. Het is verbeterd betreffende de leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil eveneens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje dus beperkt eventueel te behouden en je gaat merken dat het economisch voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restafval over. In de restafvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afval welke je niet extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen in de container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel beschreven producten nogmaals te benutten waar het lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroompje, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de afvalcontainer geledigd moet zijn. Je vindt je elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Oud Papier Container Den Helder:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Oud Papier Container Den Helder

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten die omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of standaard een grootte ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor kom je achteraf geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Oud Papier Container Den Helder

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Oud Papier Container Den Helder

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder als wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval je sorteert, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en ook massa veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kan dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel de beste containers voor je glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie van een bak met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het bak zullen komen legen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het papier precies doorheen . Als de papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgen niemand zij nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijd bij om het bak legen en de papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de container door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kun je de papieren in het bak werpen. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.