Oud Papier Container Heerenveen ᐅ 6 BEWEZEN FEITJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je zal opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Via afval heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Heerenveen

Kies uit het grootste ruimste aanbod containers en bestel het ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil die je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen niet in de het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben we de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande alle afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Dit afvalstromen zouden vaak apart ingezameld zijn. Dit is verbeterd voor het leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval eveneens sorteert, er gaat altijd restafval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom heel klein eventueel te bewaren en je zal merken dat deze economisch voordelig is. Met afvalstoffen dus veel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo zo weinig toevallig restafval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis in de rest container.

Is het scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel vermeld goederen nogmaals te benutten waar dat kan.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de omvang van de rolcontainer alsook hoevaak de container container geleegd dient geraken. U vindt alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Oud Papier Container Heerenveen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Oud Papier Container Heerenveen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan selecteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten wat grootte het beste bij je aansluit? Pak dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Oud Papier Container Heerenveen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook op kantoren kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Oud Papier Container Heerenveen

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde plek staan. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je je vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel als wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door de ruimte en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een container van 240 liters en van negenhonderd liter. Er al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak ons het bak komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn bij een veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het document precies doorheen . Wanneer de documenten al in de bak zijn, krijgen zij nog bij . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd bij voor de bak te legen en het papier plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in de deksel kan jij het papieren in het container gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.