Oud Papier Container Leiden ᐅ 13 BEWEZEN ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo beperkt mogelijk te behouden en je zult merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afval dus veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Leiden

Kies uit het grootste assortiment rolcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de het container gooi je je al het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden bezitten wij het correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke in firma’s voortkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden verzameld geraken. Het is verbeterd betreffende het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroom heel klein toevallig te behouden en je gaat merken dat het financieel gunstig is. Met vuil heel veel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling vermeld artikelen opnieuw te benutten waar het mag.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers zijn afhankelijk afhankelijk van het afvalstroompje, de grootte omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd container geledigd moet worden. U vindt ieder prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen los in de verbranden die in minstens of mindere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Oud Papier Container Leiden:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Oud Papier Container Leiden

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten welke grootte het beste bij je aansluit? Neem dan snel verbinding op met een van onze experts. Door onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra lediging of standaard een grootte groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een verschillende bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je later nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Oud Papier Container Leiden

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van je afval tevens beter voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Oud Papier Container Leiden

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd dient te worden. Zo weet je daarom zeker dat je je vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet om te recyclen. Ook kost het veel minder kracht dan glazen te produceren van verse materialen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit een bak van 240 liters en ook van 900 liter. Er al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de afval kies jij hoe vaak wij het container zullen komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier precies doorheen past. Als het papieren eenmaal in de container zitten, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur komt eens in tijd bij om de bak legen en de papier ter plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak via het truck zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan jij de documenten in het container werpen. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op het vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.