Oud Papier Container S Gravendeel ➡️ 10 OPMERKELIJKE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje dus minimaal mogelijk te houden en je gaat merken dat het geldelijk gunstig is. Via afval zo veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container S Gravendeel

Kies uit bij de ruimste aanbod containers en bestel de het meest geschikte container voor je je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer gooi je je reeds de niet te recyclen afval die je geen verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken ons de correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromingen die in bedrijven vrijkomen. Dit afvalstromen mogen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dit is goed voor het leefomgeving en het geldtas.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval dus beperkt toevallig te houden en je zult merken dat dit economisch gunstig is. Met vuil dus zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. In de het restafvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afval die je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven producten nogmaals te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroompje, de grootte van grootte van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container container geleegd moet zijn. Je vindt je alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene energie. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen uit tijdens de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Oud Papier Container S Gravendeel:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Oud Papier Container S Gravendeel

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten welke grootte het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Oud Papier Container S Gravendeel

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van je afval ook goed voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Oud Papier Container S Gravendeel

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren je container op het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat zal zijn voor de milieu en ook je portemonnee. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door het volume en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kan dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie van één container met 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je hoe vaak ons het container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Bij de bewerken maken we verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het papier exact doorheen past. Wanneer de papieren al binnen de bak zitten, krijgt niemand zij meer in . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijd bij voor de bak ledigen en de documenten ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarin het container via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kan je de documenten in het bak gooien. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.