Oud Papier Container Steenwijk ✔️ 14 VERBAZENDE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval zo minimaal eventueel te bewaren en je gaat merken dat deze economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Steenwijk

Kies uit bij het grootste grootste assortiment containers en bestel de het beste container geschikt voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afval welke je geen meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren geen in de het restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken we de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende elke afvalstromingen welke in bedrijven vrijkomen. Deze stromen mogen vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Het is beter aangaande het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend voorkomen. Tracht deze afvalstroom heel minimaal mogelijk te behouden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min mogelijk restafval over. Binnen het container werp je al het het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet thuis in de de rest container.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven goederen opnieuw te aanwenden indien dat kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van de container en hoevaak de afvalcontainer ontleegd moet worden. U vindt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit in de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Oud Papier Container Steenwijk:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Oud Papier Container Steenwijk

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen wat maat het perfect bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer legen of standaard een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo raak je achteraf nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Oud Papier Container Steenwijk

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook goed voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Oud Papier Container Steenwijk

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je container op de gewenste plek staan. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval altijd weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, des te goed dat het zal zijn voor het milieu en ook jouw portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door het ruimte en ook massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kan dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze van één bak van 240 liters en met 900 liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier vaak wij het container zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waar het document exact erin . Als de documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgt niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eens in tijdstip langs om het container legen en de papier plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun je het documenten in de container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.