Oud Papier Container Wageningen 🔴 12 ONGEBRUIKELIJKE FEITEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom dus klein mogelijk te behouden en je zult zien dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Wageningen

Kies uit uit het grootste grootste aanbod rolcontainers en bestel de beste afvalcontainer voor je je restvuil. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare afval welke je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas horen geen binnen het afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden hebben wij de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen welke binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromen zouden vaak apart ingezameld geraken. Dit is beter betreffende de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook sorteert, er gaat telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval dus beperkt toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo min eventueel restafval over. In de het restafvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling beschreven artikelen weer te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden. Je vindt alle tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit in de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Oud Papier Container Wageningen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Oud Papier Container Wageningen

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag opteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen die omvang het goed bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een extra leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je naderhand geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Oud Papier Container Wageningen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een erg divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden van je vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Oud Papier Container Wageningen

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder indien we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en massa veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken van verse materialen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze van een bak van 240 liters en ook van 900 liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de afval kies jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen ledigen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens het bewerken maken we verschil onder wit, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op een veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in de de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in het vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het papier precies doorheen past. Als de papieren al binnen het bak zijn, krijgen niemand ze nog in . Onze bestuurder komt eens tijdstip langs om de bak te ledigen en de documenten ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kun je het documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.