Oud Papier Container Wijchen ᐅ 8 ONTHULLENDE HACKS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je zal merken dat dit financieel voordeelgevend is. Met vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Wijchen

Selecteer van het ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare afvalstoffen die je geen extra kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet in de de container. Ook omtrent PMD scheiden bezitten ons de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen welke binnen firma’s vrijkomen. Die afvalstromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Het is goed betreffende het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal merken dat dit geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo minimaal eventueel restafval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen afval die je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen binnen de container.

Is het sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het bedoeling beschreven goederen opnieuw te gebruiken als dat kan.

Wat kost een container voor?

De tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van rolcontainer alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd dient worden. Jij vindt je ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, handig als de container op een algemene plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige materialen uit in de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Oud Papier Container Wijchen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Oud Papier Container Wijchen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te bepalen die grootte het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend lediging of regulier een grootte groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere container aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je later geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Oud Papier Container Wijchen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel gevarieerd assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Oud Papier Container Wijchen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je je vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook gewicht veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel minder kracht dan glazen te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glas vrij, zoals in de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons werkt met flexibele contracten waardoor jij het aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de selectie uit een bak met 240 liter en van negenhonderd liter. Er is is al een glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je je dossiers niet in de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het document precies doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal in het bak zijn, krijgt zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijdstip langs om de bak legen en de papier ter plekke vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kun je de papieren in de bak werpen. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.