Oud Papier Container Wolvega ✔️ 14 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom dus beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Door vuil heel mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Wolvega

Kies uit bij het grootste ruimste gamma containers en koop de beste ideale container voor je je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afval dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen niet binnen de rest afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Deze afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald worden. Het is beter voor de natuur en het geldtas.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel klein eventueel te behouden en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus min eventueel overblijvend afval over. In het afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en glas passen geen binnen het container.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling vermeld goederen opnieuw te gebruiken indien het kan.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden. U vindt je alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame energie. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Oud Papier Container Wolvega:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Oud Papier Container Wolvega

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te schatten welke omvang het goed bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere verschillende container aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je later nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Oud Papier Container Wolvega

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw afval ook goed voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Oud Papier Container Wolvega

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel indien we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieu en ook je geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de volume en ook massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel het beste containers voor je glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van één bak van 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest je hoe frequent ons de bak zullen komen legen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Bij de bewerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groene en bont glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het document precies doorheen . Wanneer het papieren al binnen de container zijn, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijd langs om de bak te legen en het documenten ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kun je de papieren in het container gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.