Oud Papier Containers Harderwijk ✔️ 13 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je zult merken dat het financieel gunstig is. Door vuil dus veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Containers Harderwijk

Kies bij de ruimste aanbod rolcontainers en bestel de de beste beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen vuil dat je geen meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en glas passen geen binnen het afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren bezitten wij de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen dat in ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen kunnen meestal gescheiden opgehaald zijn. Het is goed voor het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat telkens restafval aanwezig voorkomen. Tracht het afvalstroom zo beperkt toevallig te houden en je zult zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afval dus veel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de afvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen in het restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het streefdoel beschreven goederen weer te benutten waar het mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven prijzen voor containers zijn hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van container alsook hoe vaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet zijn. U vindt alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene energie. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen los tijdens de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Oud Papier Containers Harderwijk:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Oud Papier Containers Harderwijk

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen die maat het beste bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende rolcontainer betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor nare onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Oud Papier Containers Harderwijk

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Oud Papier Containers Harderwijk

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom vast dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het is ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het door het ruimte en gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Ook kost het heel veel minder energie dan glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er op je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat je het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze uit één container met 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er is is al een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent ons de container komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter één prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je archief niet in de het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het document precies erin past. Als het documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgt zij meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijd bij om de container te ledigen en het documenten ter plekke vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het container door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kun je de documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.