Oud Papier Containers Nijmegen ☑️ 3 BEWEZEN FEITJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat deze economisch voordelig is. Door vuil dus zoveel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Containers Nijmegen

Kies uit uit het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel het ideale container voor je je overblijvend afval. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds de niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden hebben wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromingen dat bij firma’s voortkomen. Dit stromingen kunnen meestal gescheiden opgehaald worden. Dit is verbeterd voor het milieu en de geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil tevens sorteert, er gaat telkens restvuil aanwezig zijn. Poog deze stroom van afval heel klein toevallig te bewaren en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Via afval heel mogelijk eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo zo weinig toevallig restafval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare vuil welke je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen binnen de rest container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven goederen weer te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van het afvalstroompje, de grootte afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de container geledigd container ontleegd moet worden worden. U ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Oud Papier Containers Nijmegen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Oud Papier Containers Nijmegen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te ramen welke maat het beste bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect helder is. Zo raak je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Oud Papier Containers Nijmegen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je afval tevens goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Oud Papier Containers Nijmegen

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur je container op het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te beter dat zal zijn voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het door het volume en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele contracten omdat jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze van een bak van 240 liters en van 900 liters. Er is is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de afval kies je hoe vaak wij het bak komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken van verse materialen. Glasverval is echter echter een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de het papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies doorheen . Als het papieren eenmaal in het bak zitten, krijgt zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in tijd bij voor de bak ledigen en het papier plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het bak via de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan je de papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.