Oude Lampen Afval ➡️ 7 SIMPELE WEETJES

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom zo minimaal toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oude Lampen Afval

Kies van het ruimste aanbod rolcontainers en koop de beste beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afval dat je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet binnen de afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren hebben ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen dat binnen bedrijven voortkomen. Dit stromingen zouden meestal afzonderlijk verzameld geraken. Het is beter betreffende het natuur en de geldbeugel.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je zal zien dat dit financieel voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restafval over. In de de rest afvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afval dat je niet extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven artikelen weer te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor containers zijn afhankelijk van het afvalstroom, de afmeting van rolcontainer alsook hoevaak de rolcontainer geledigd moet zijn. Je vindt je ieder prijzen op de.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame energie. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Oude Lampen Afval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Oude Lampen Afval

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te schatten welke maat het beste bij je aansluit? Pak dan gauw contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Op deze manier ben je later nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Oude Lampen Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval ook beter voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Oude Lampen Afval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder minder als we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glas los, zoals in de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor je glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe vaak ons de bak komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel energie om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens het verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groen en gemengd glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier exact erin past. Als de documenten al in het bak zijn, krijgen niemand ze meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijd bij om de container te ledigen en de documenten plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak via de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kan je het papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op transport is, loop je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.