Oude Medicijnen Restafval ✔️ 12 LUCRATIEVE HACKS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat het geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oude Medicijnen Restafval

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide aanbod containers en bestel de beste meest geschikte afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas horen niet in de het afvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen hebben wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen die binnen ondernemingen vrijkomen. Die stromen zouden dikwijls gescheiden opgehaald zijn. Dit is verbeterd voor de milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens sorteert, er zal er steeds restvuil blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval zo minimaal toevallig te behouden en je zal opmerken dat deze financieel gunstig is. Door afval heel mogelijk toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de restafvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen in de rest afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel omschreven artikelen opnieuw te gebruiken als het kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de rolcontainer ontleegd dient worden. Jij vindt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je direct in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Oude Medicijnen Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Oude Medicijnen Restafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te ramen wat grootte het goed bij je aansluit? Pak dan gauw contact op met een van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je later nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Oude Medicijnen Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je afval ook goed voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Oude Medicijnen Restafval

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw container op de gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving veel als wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, des te beter dat zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het door het ruimte en ook massa veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze uit één bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest je op welke manier frequent ons het container komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groene en bont glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies erin past. Als het papieren eenmaal in het bak zitten, krijgt zij nog bij . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd bij om de bak legen en het documenten plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij het documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.