Overlast Ondergrondse Afvalcontainers Zuidpla ☑️ 10 VERRASSENDE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Overlast Ondergrondse Afvalcontainers Zuidpla

Selecteer bij de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop de beste ideale container voor je je restafval. Binnen de rest container gooi je je reeds het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben we het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Die afvalstromen zouden meestal afzonderlijk verzameld zijn. Dat is beter aangaande het milieu milieu en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens sorteert, er zal steeds restafval blijven voorkomen. Poog deze afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Via vuil heel veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min mogelijk restvuil over. In het afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren geen binnen de rest container.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven goederen weer te gebruiken indien dat het kan.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor rolcontainers afhankelijk afhangend van de het afvalstroom, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container container geleegd moet worden zijn. Jij vindt je elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Overlast Ondergrondse Afvalcontainers Zuidpla:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Overlast Ondergrondse Afvalcontainers Zuidpla

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen die omvang het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wil je een keer een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Overlast Ondergrondse Afvalcontainers Zuidpla

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden van je afval ook goed voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Overlast Ondergrondse Afvalcontainers Zuidpla

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container bij het verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de volume en ook massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de selectie van een bak van 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent ons het container komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel kracht om glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of contact .

Wat mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waar het document precies doorheen . Als het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijd bij voor de container ledigen en de papier plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan je de documenten in het bak werpen. Jij heeft de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het transport is, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.