Overzicht Afvalcontainers Breda ᐅ 14 VERBAZENDE FEITJES

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom dus beperkt eventueel te houden en je zal zien dat dit economisch gunstig is. Door afval dus zoveel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Overzicht Afvalcontainers Breda

Selecteer bij het grootste grootste assortiment rolcontainers en koop het meest geschikte container geschikt voor je restafval. In de de afvalcontainer werp je al het het niet te recyclen vuil die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet binnen de rest restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen beschikken ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende elke afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen mogen meestal gescheiden ingezameld geraken. Dat is beter voor de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven zijn. Probeer deze afvalstroompje zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig eventueel restafval over. In de de container gooi je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel vermeld artikelen nogmaals te benutten waar het kan.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten van containers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de omvang van de container en hoevaak hoevaak de container container geledigd dient worden. Je vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandveilig, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Overzicht Afvalcontainers Breda:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Overzicht Afvalcontainers Breda

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten welke omvang het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met een van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende container betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Overzicht Afvalcontainers Breda

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van je afval tevens goed voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Overzicht Afvalcontainers Breda

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je jouw afval altijd kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder als we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege de volume en ook massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kan dus heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner energie dan glazen te produceren van verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel het beste containers voor het je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit één container van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent wij de bak zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter echter een goede basis. Er zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij de bewerken doen we verschil onder blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn op één veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document precies erin . Als het papieren eenmaal in de bak zitten, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip bij om de bak ledigen en het papier plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de container via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan je het documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het transport is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.