Paarse Afvalcontainer 🔥 4 OPZIENBARENDE HACKS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroom heel klein toevallig te houden en je gaat merken dat het economisch voordeelgevend is. Door afval dus veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Paarse Afvalcontainer

Kies uit uit het grootste aanbod rolcontainers en koop de beste beste rolcontainer geschikt voor je restafval. In de het afvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas horen niet thuis binnen de rest afvalcontainer. Ook voor PMD verdelen bezitten ons de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen zouden meestal gescheiden verzameld zijn. Dit is goed aangaande het milieu en de geldbeugel.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er steeds restafval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus veel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo min toevallig overblijvend afval over. Binnen het container gooi je je al het niet-recyclebare afval dat je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet in de het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel omschreven artikelen opnieuw te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een container een rolcontainer voor?

De prijzen voor containers afhankelijk hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van grootte van container alsook hoevaak de container geledigd moet worden geraken. Jij vindt je ieder prijzen op de de.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate toch in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Paarse Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Paarse Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen wat maat het beste bij je aansluit? Neem dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of standaard een grootte groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor kom je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Paarse Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook op kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Paarse Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container bij de verlangde plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel als we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn voor de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden pakt het door het volume en gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kan daarom flink besparen op je afvalkosten. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht dan glazen te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je het nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak ons de bak zullen komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het veel kracht om glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en op een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies erin past. Als het papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijd langs voor de bak te legen en de papier plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan je het documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.