Papier Container Area Aanvragen Emmen ᐅ 8 VERBIJSTERENDE TIPS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Via vuil dus veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Container Area Aanvragen Emmen

Selecteer uit het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de meest geschikte container voor je restvuil. In de de container werp je al het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis in de de rest container. Eveneens voor PMD sorteren beschikken we het correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen welke bij bedrijven voortkomen. Die stromingen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is beter voor het leefomgeving en het portemonnee.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil eveneens scheidt, er zal er telkens restvuil blijven zijn. Tracht dit afvalstroom heel minimaal toevallig te bewaren en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus min toevallig restafval over. In het container werp je al het niet-recyclebare afval die je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de rest afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het de doel omschreven artikelen weer te benutten waar dat kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van de afvalcontainer en hoe vaak de rolcontainer geleegd dient geraken. U ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen vrij in de verbranding die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Papier Container Area Aanvragen Emmen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Papier Container Area Aanvragen Emmen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen wat maat het beste bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met één van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of regulier een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere verschillende container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Zo raak je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Papier Container Area Aanvragen Emmen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van uw afval tevens goed voor het het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Papier Container Area Aanvragen Emmen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd dient te worden. Zo ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kunt dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de selectie uit één bak met 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij één veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het papier precies doorheen past. Als de documenten al binnen de container zijn, krijgt ze meer in handen. Onze chauffeur komt eens in de tijdstip langs voor het bak te legen en de documenten ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kun jij het documenten in de bak gooien. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het transport is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.