Papier Container Den Haag 🔴 3 VREEMDE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zal merken dat deze economisch voordelig is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Container Den Haag

Kies uit bij de meest uitgebreide gamma rolcontainers en koop het beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen afval die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen niet thuis in de het afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen beschikken ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Dit stromingen zouden vaak gescheiden verzameld worden. Dit is beter betreffende het natuur en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te houden en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afval heel mogelijk eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus min eventueel restafval over. In de de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel beschreven goederen nogmaals te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van de rolcontainer en hoevaak de container rolcontainer geleegd dient worden. Je vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen vrij in de verbranding die in minstens of mindere mate echter in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Papier Container Den Haag:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Papier Container Den Haag

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten die omvang het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer lediging of standaard een formaat grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende bak aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo raak je achteraf geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Papier Container Den Haag

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Papier Container Den Haag

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren je container op het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de volume en gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes qua drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit één container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of contact op.

Wat mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het document exact doorheen past. Als het documenten al binnen de bak zijn, krijgen zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens de tijd bij voor de bak ledigen en de papier ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan je het papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.