Papier Container Hoeksche Waard ✔️ 15 OPMERKELIJKE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat deze economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Container Hoeksche Waard

Selecteer van de meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop de beste container voor je restafval. Binnen het container gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen in het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen bezitten we de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromen welke binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromen kunnen meestal gescheiden ingezameld worden. Het is verbeterd voor het milieu milieu en het geldtas.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er altijd restvuil voortdurend zijn. Probeer dit afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Door afvalstoffen heel veel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel min eventueel restafval over. In de afvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare vuil welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet in het afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld goederen weer te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de afmeting van de container en hoevaak hoevaak de container geledigd container ontleegd moet worden. Je vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Papier Container Hoeksche Waard:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Papier Container Hoeksche Waard

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te ramen wat maat het goed bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Papier Container Hoeksche Waard

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het scheiden uit uw afval ook goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Papier Container Hoeksche Waard

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege het ruimte en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken van verse materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze uit één container met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons de container zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas om te maken van verse materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je archief niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het document exact doorheen . Als het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgt niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijdstip langs voor het bak te ledigen en het papier plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de bak via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kan je de documenten in het bak werpen. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op transport is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.