Papier Container Joure ☑️ 5 LUCRATIEVE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo beperkt eventueel te bewaren en je zult zien dat dit financieel voordelig is. Met vuil heel zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Container Joure

Selecteer uit het ruimste gamma rolcontainers en koop de beste meest geschikte rolcontainer voor je restvuil. In de de restafvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen in de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren hebben wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande alle afvalstromen dat bij bedrijven vrijkomen. Deze stromen zouden meestal gescheiden ingezameld zijn. Dat is beter betreffende het milieu milieu en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil eveneens verdeelt, er zal er telkens restvuil aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroompje heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen de rest container gooi je al het het niet te recyclen afval die je geen meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen in de het container.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het bedoeling beschreven producten weer te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte grootte van container en hoevaak hoe vaak de de afvalcontainer ontleegd dient zijn. U vindt elke tarieven op tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Papier Container Joure:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Papier Container Joure

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten wat maat het goed bij je aansluit? Pak dan snel contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je later nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Papier Container Joure

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval ook goed voor het het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Papier Container Joure

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container bij de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel indien wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Los karton ofwel ander document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat is voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en ook massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval bij ons. Je hebt de selectie van één container met 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak ons het container komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Bij het bewerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het document exact erin . Wanneer de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eens tijdstip langs om de container te ledigen en de documenten ter plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kun je de documenten in het container gooien. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.