Papier Container Leerdam 🔥 13 VREEMDE FEITEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje dus beperkt eventueel te behouden en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen zo mogelijk toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Container Leerdam

Selecteer uit het ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de ideale rolcontainer voor je restafval. Binnen de rest container gooi je al het niet te recyclen vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en ruiten passen niet thuis in de de afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen dat bij bedrijven vrijkomen. Deze stromen mogen dikwijls apart verzameld geraken. Dit is goed voor de milieu en de geldtas.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht deze stroom van afval dus beperkt toevallig te houden en je zult opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Via vuil zo veel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig toevallig restafval over. In de het afvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel omschreven artikelen nogmaals te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de containers afhankelijk hangt af van de afvalstroompje, de grootte omvang van rolcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer geledigd dient worden. Je vindt alle tarieven op de de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties vrij tijdens de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Papier Container Leerdam:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Papier Container Leerdam

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten wat grootte het perfect bij je past? Pak dan even contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere andere rolcontainer betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je later geen voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Papier Container Leerdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Papier Container Leerdam

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder als we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren van verse materialen.

Komt er bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit een bak van 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij het container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of contact op.

Wat is mag er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet in de de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het papier precies erin . Als het papieren al in het container zijn, krijgen niemand zij nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens in tijdstip langs voor de container te ledigen en de papier plaats te vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan jij het papieren in het container werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.