Papier Container Vlaardingen ᐅ 12 VERBAZENDE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze financieel voordelig is. Via afvalstoffen zo zoveel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Container Vlaardingen

Selecteer van het grootste grootste aanbod containers en koop het meest geschikte container voor je je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas horen niet binnen het afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren beschikken we het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromen die binnen ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen mogen dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Dit is goed betreffende de leefomgeving en de portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil tevens scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Poog deze stroom van afval dus beperkt toevallig te behouden en je zult merken dat dit financieel voordeelgevend is. Door vuil dus mogelijk toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de restafvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in het restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel omschreven goederen opnieuw te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden worden. U ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen los gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het milieu komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Papier Container Vlaardingen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Papier Container Vlaardingen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag opteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te ramen welke maat het beste bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je benodigd hebt. En wens je een keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je naderhand niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Papier Container Vlaardingen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Papier Container Vlaardingen

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je container bij het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het door de ruimte en ook massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder energie dan glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasverval op ons. Jij hebt de selectie van één container met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er is is al een glascontainer startend bij €13 per maand en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de afval kies jij hoe frequent wij het bak komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies erin . Als de documenten al binnen het container zijn, krijgt zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijd bij voor het container te ledigen en de documenten plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun jij het documenten in de container werpen. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.