Papier Container Waddinxveen ➡️ 12 ONVOORSTELBARE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je zal zien dat deze geldelijk voordelig is. Via vuil heel zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Container Waddinxveen

Kies uit van de ruimste gamma containers en bestel het meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. In het container gooi je al het het niet te recyclen afval dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet in het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben we de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen die bij firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen mogen meestal apart ingezameld worden. Het is verbeterd voor het milieu en de portemonnee.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven zijn. Tracht dit afvalstroompje zo klein eventueel te houden en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel minimaal eventueel restvuil over. In de container gooi je je al het het niet-recyclebare afval dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de rest container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel omschreven producten nogmaals te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet worden. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de container op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Papier Container Waddinxveen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Papier Container Waddinxveen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten die maat het goed bij je past? Pak dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of standaard een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Zo ben je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Papier Container Waddinxveen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van uw afval ook goed voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Papier Container Waddinxveen

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de verlangde locatie staan. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je afval steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de volume en massa veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je het nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Koop de beste containers voor het jouw glasverval bij ons. Je heeft de keuze van een container met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij het bak komen legen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel energie voor het het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter een prima basis. Er zit meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij je archief niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in de het vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het papier exact doorheen . Als het papieren al in het bak zitten, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijd bij om de bak legen en de papier plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het bak door het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan je het documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op transport is, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.