Papier Container Wezep ᐅ 6 ONVOORSTELBARE HACKS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Container Wezep

Selecteer van het grootste meest uitgebreide gamma containers en bestel de beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de de rest afvalcontainer gooi je al het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en ruiten horen niet binnen de container. Tevens omtrent PMD sorteren hebben wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Dit stromingen mogen vaak gescheiden verzameld geraken. Dit is beter aangaande het milieu natuur en de geldtas.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens sorteert, er zal steeds restafval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroompje dus beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze financieel gunstig is. Door vuil heel mogelijk eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over. Binnen het container gooi je je reeds de niet-recyclebare afval dat je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet in het container.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de doel omschreven producten nogmaals te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers zijn afhangend van de het afvalstroom, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd container geledigd moet geraken. Jij vindt ieder kosten op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij in de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Papier Container Wezep:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Papier Container Wezep

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen welke omvang het goed bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Papier Container Wezep

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Papier Container Wezep

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder als wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege de volume en massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de selectie uit een bak van 240 liters en van negenhonderd liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent wij het bak komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het veel energie voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij het bewerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat is mag er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document exact erin . Als het documenten eenmaal in het container zijn, krijgen ze meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijd bij voor de bak legen en het papier plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan je de documenten in de container werpen. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.