Papier Vernietigen Container ᐅ 12 OPVALLENDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te behouden en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Via afval zo mogelijk eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Vernietigen Container

Selecteer bij het ruimste aanbod containers en bestel de de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil welke je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen in de het container. Ook omtrent PMD sorteren hebben wij de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande ieder afvalstromen dat in ondernemingen vrijkomen. Dit stromen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Dat is verbeterd betreffende het milieu milieu en het geldtas.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens sorteert, er gaat telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer deze stroom van afval zo klein toevallig te houden en je gaat zien dat deze economisch voordelig is. Door afval zo mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min eventueel restafval over. In de de restafvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet binnen de rest container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel beschreven producten weer te gebruiken indien dat het mag.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor containers zijn afhankelijk afhangend van het stroom van afval, de grootte grootte van de container en hoevaak de container rolcontainer geledigd dient geraken. Je ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties los gedurende de verbranden die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Papier Vernietigen Container:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Papier Vernietigen Container

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen welke omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan even contact op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je later nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Papier Vernietigen Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook goed voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Papier Vernietigen Container

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden neemt het vanwege het volume en gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze van een container met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er al een container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kiest je hoe frequent ons het container komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in het papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het papier precies erin past. Wanneer de papieren eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand zij meer in . Onze chauffeur arriveert eens in de tijdstip bij om het bak legen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de container via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kan je de documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.