Papiercontainer Groningen ➡️ 11 SCHOKKENDE ZAKEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus klein eventueel te bewaren en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papiercontainer Groningen

Kies uit uit het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de beste meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas horen niet in het restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden hebben we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen die bij ondernemingen ontstaan. Die stromen zouden vaak apart opgehaald worden. Dit is goed betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil ook verdeelt, er gaat steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval zo minimaal toevallig te houden en je gaat merken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de afvalcontainer werp je al de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren geen in de de rest restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven artikelen weer te benutten waar dat kan.

Wat kost een een container voor?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd dient geraken. Je vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Restafval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen vrij in de verbranding die in meer of geringere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Papiercontainer Groningen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Papiercontainer Groningen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te ramen die omvang het goed bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra legen of regulier een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo raak je achteraf geen voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Papiercontainer Groningen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Papiercontainer Groningen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uur je container op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Los karton of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval je sorteert, hoe beter dat is voor de milieu en je geldbeurs. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door het volume en gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht dan glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van een bak met 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen wij verschil onder blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document exact erin . Als het documenten al in het bak zijn, krijgt niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijd bij voor het bak ledigen en de papier plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kun je de papieren in het bak werpen. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.